У Річиці невідомі підстрелили собаку: небайдужих просять допомогти з лікуванням

04 Листопада 2019, 08:34
У Річиці невідомі підстрелили собаку 1633
У Річиці невідомі підстрелили собаку

Ратнівчан просять допомогти врятувати собаку, яку покалічили невідомі.

Про це пише власниця чотирилапого Анастасія Ризенко у групі «Я люблю Ратне» на Facebook.

Анастасія зазначає, що прикрий випадок із собакою трапився пізно ввечері, коли вона зі своїм братом, почула його скавуління на дворі.

«Коли ми вийшли, я побачила свого собаку абсолютно переляканим, він намагався йти та відразу падав, як ніби в нього підбита лапа, мокрим до нитки і з диркою в голові. Ми з братиком забрали його додому та обробили рану, кров текла без перестанку, він тільки скавчав від болю, не реагував на поклик, пізніше він перестав ковтати слинку і вона просто витікала в нього з рота коли він лежав...», – йдеться у дописі Анастасії.

Все, що може робити власниця собаки, це колоти знеболюючі та оброблювати рану.

«Його стан не змінюється, він просто лежить, та навіть коли намагається встати, то він дуже дезорієнтований та слабкий», – пише Анастасія Ризенко.

Зокрема, власниця тварини зазначає, що Мухтар ніколи за свої 2,5 роки не завдав жодної кривди, та все, що він міг зробити навіть з незнайомими йому людьми – це виляти хвостиком, підбігаючи на поклик, або просто пройти повз.

Викликати ветеринара немає можливості, так як найближчий заходиться в смт Ратне, і той без жодних обладнань.

«Везти його кудись далі або хоча б туди теж немає можливості та коштів, передавати собаку автобусом водії відмовляються. Ця собака на разі – інвалід, який потребує нашої, людської допомоги!!! Будь ласка, не будьте байдужими, благаю», – пише Анастасія.

Реквізити для будь-якої фінансової допомоги:

5168 7422 3202 4202 – Ризенко Анастасія Михайлівна

Контактний номер телефону - +380674874449

Поранений собака та кіт
Поранений собака та кіт

Поранений собака
Поранений собака

Коментарі
04 Листопада 2019, 14:21
Собака повинен бути на подвір'ї свого хазяїна, а не розгулювати вулицями! Взяли моду відвязувати собак і випускати в ночі на вулицю за межи подвір'я. Ось і результат
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024