Більше ста мешканців Ратнівщини залишаться без газу

30 Жовтня 2019, 07:25
769

У трьох селах Ратнівського району тимчасово припинять газопостачання.

Про це повідомляють на сторінці АТ «Волиньгаз» у Facebook

Упродовж 30 жовтня волинські газовики ремонтуватимуть газові мережі. Тому, тимчасово припинять газопостачання о 9:00 год і до 17:00 год в таких населених пунктах:

  • Височне;
  • Береза;
  • Вишеньки.

У ході робіт замінять ШРП №02080093 відповідно до затвердженого Плану розвитку «Волиньгаз». Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами!

Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

Відновлення газопостачання 103 споживачам відбудеться 30 жовтня 2019 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ «Волиньгаз збут».

Також газовики загострюють увагу жителів району на необхідності укладення договорів на обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання своїх помешкань, для цього потрібно звернутися в службу ВБСГ Ратнівського відділення АТ «Волиньгаз».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром