У Кортелісах соцслужби привітали сім’ї учасників АТО із Днем захисника України

11 Жовтня 2019, 16:20
У Кортелісах соцслужби привітали сім’ї учасників АТО із Днем захисника України 1147 Джерело: Районний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді
У Кортелісах соцслужби привітали сім’ї учасників АТО із Днем захисника України

У селі Кортеліси працівники Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, спільно з начальником Бюро правової допомоги Михайлом Михалевичем, поспілкувалися із сім’ями учасників антитерористичної операції.

Засідання групи взаємопідтримки з учасниками АТО провели у середу, 9 жовтня. Про це пише Районний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Зі словами привітань до присутніх звернулася психологиня центру Катерина Бірук. В ході відкритого діалогу з військовослужбовцями обговорили основні проблемні питання кожної сім`ї та подальші шляхи їх вирішення. Із присутніми провели анкетування та повідомили про можливість отримання психологічної допомоги в Ратнівському районному центрі соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Михайло Михалевич, в свою чергу, проінформував про порядок надання безоплатної правової допомоги та перелік правових послуг, на які мають право учасники антитерористичної операції і члени їх сімей.

З метою надання соціальних послуг соцслужби відвідали сім`ї учасників антитерористичної операції об`єднаних сил, які на даний момент служать за контрактом на сході України.

Катерина Бірук та Михайло Михалевич
Катерина Бірук та Михайло Михалевич

Учасники засідання
Учасники засідання

Читайте також: У Кортелісах працівники соцслужб перевірили кілька сімей

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024