Юний заболоттівчанин створив боксерський клуб на покинутому заводі. ФОТО

07 Жовтня 2019, 14:40
Юний заболоттівчанин створив боксерський клуб на покинутому заводі 6287
Юний заболоттівчанин створив боксерський клуб на покинутому заводі

Молодий хлопець із селища Заболоття у приміщенні колишнього деревообробного заводу організував боксерський клуб «Брат», де понад місяць тренує своїх земляків.

Дмитро Куць – випускник Володимир-Волинського педагогічного коледжу, а також вихованець та тренер місцевого клубу «Любарт». Повернувшись у своє рідне смт Заболоття Ратнівського району, він загорівся бажанням відкрити спортивну секцію з боксу. Проте, зіткнувшись з перешкодами, вирішив не здаватися, – пише Буг.

Як розповідає хлопець, в смт є музична школа, але хлопці хочуть займатися спортом. Малеча, яка ходить в місцеву школу, бокс бачила тільки у відео на телевізорі чи телефоні. Звісно, вболівали за Усика. Займатися боксом забажали хлопчаки від 6 років і підлітки.

Дмитро говорить, що спочатку його ідею про відкриття спортивної секції підтримала місцева влада, але виявилося, що це тягне за собою багато проблем. З часом хлопець зрозумів, що ніхто нічого не робитиме, якщо він сам цього не зробить.

«Спортом можна займатися і на вулиці, це не важливо, аби було бажання», – говорить Дмитро.

Зараз він тренується сам і тренує близько двох десятків дітей і підлітків у покинутому приміщенні колишнього деревообробного заводу.

3
Під час тренування
Під час тренування

Учасники клубу
Учасники клубу

Хлопці назвали свій клуб «Брат». У нього навіть є сторінка у соцмережі, яку веде Дмитро.

«Батьки приводять просять… Що треба – готові допомагати. А я треную просто так, не за гроші», – розповідає хлопець.

Так заболоттівські боксери тренуються вже близько місяця. Вже з’явилися і перші досягнення вихованців Дмитра. Нещодавно вони взяли участь в боксерському турнірі у селі Зимне Володимир-Волинського району та привезли додому перші місця.

1

На порозі зима, а тому хлопці займаються активно, поки є час і можливість.

«Ми стараємося довести, що клуб – це не тільки місце тренувань, а й єдність команди, спільні, прагнення до зростання. Друзі, покажемо собі та іншим, що маючи велике бажання та трішки креативу можна втілювати свої ідеї , не зважаючи на перешкоди», – пише Дмитро на сторінці клубу у фейсбуці.

2
Учасники клубу
Учасники клубу

 

Читайте такожПедагогиню із Заболоття відзначили в області

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024