Прохід: поліцейські провели урок для школярів

07 Вересня 2019, 15:15
На Ратнівщині поліцейські провели урок для школярів 2420
На Ратнівщині поліцейські провели урок для школярів

Ратнівські правоохоронці поспілкувалися із учнями школи села Прохід

У четвер, 5 вересня, урок із прохідськими старшокласниками провели поліцейський дільничий офіцер поліції Ратнівського відділу поліції ГУНП Сергій Степанець та фахівчиня І категорії Ратнівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області Оксана Сидорук .

Про це пишуть на сторінці Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області у Facebook.

Сергій Степанець нагадав учням про їх права та обов'язки, кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх. Що таке «пробація», її завдання та функції розповіла старшокласникам Оксана Сидорук.

Цікавою та корисною була для дітей інформація про злочини, які скоїли неповнолітні нашого району (один з них - випускник цієї ж школи), про їх подальшу долю, їх ставлення до скоєного.

Велике враження та емоції викликав у школярів перегляд документального фільму «Почуй мене». Після його обговорення гості навчального закладу надали дітям кваліфіковані коментарі.

​У рамках профорієнтаційної роботи майбутніх випускників проінформували про навчальні заклади МВС та державної пенітенціарної служби, спеціальності, яких потребує пробація та поліція.

Учням молодших класів у цікавій та доступній для них формі розповіли про професію поліцейського та інспектора пробації.

​Допомогу в організації, проведенні та технічному забезпеченні заходу надала волонтер пробації, яка працює у цій школі соціальним педагогом, Ольга Бесараб.

​Читайте також: У Ратному поліцейські відводили дітей до школи



Школярі
Школярі

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024