Ратнівському лісгоспу передадуть близько трьох тисяч гектарів лісів

09 Серпня 2019, 12:21
«Ратнівське ЛМГ» 1927 Джерело: http://lisvolyn.gov.ua
«Ратнівське ЛМГ»

На Ратнівщині чотири земельні ділянки лісів передають в постійне користування Ратнівському лісомисливському господарству.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) йдеться у розпорядженнях тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА Олександра Киричука від 6 серпня.

Відповідно до розпоряджень, затвердили ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1043,7006 гектара та 250,282 гектара, розташованих за межами населених пунктів на території Турської сільської ради Ратнівського району, площею 1097,1205 гектара та 526,2388 гектара, розташованої за межами населених пунктів на території Турської сільської ради Ратнівського району, для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.

ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» передали в постійне користування вказані земельні ділянки для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за рахунок земель лісогосподарського призначення державної власності, які використовуються зазначеним підприємством.

ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» зобов’язали: здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельними ділянками відповідно до вимог чинного законодавства; виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

Читайте також: Скільки заробляють працівники лісової галузі на Ратнівщині

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024