«Стати приватним підприємцем нескладно», – жителька Ратнівщини розповіла, як започаткувати власну справу

23 Липня 2019, 11:23
Світлана Свидунович 2685
Світлана Свидунович

Завдяки співпраці із районною службою зайнятості, колишня безробітна стала успішною підприємицею.

Жителька села Гірники, що на Ратнівщині Світлана Свидунович, перебуваючи на обліку в Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості, відвідувала профорієнтаційні заходи та отримала індивідуальні рекомендації. 

Про це пишуть на сторінці центру зайнятості у Facebook.

За сприяння служби зайнятості пані Світлана закінчила навчання на курсах цільового призначення за програмою «підприємець-початківець» у Волинському коледжі національного університету харчових технологій. Безробітна розробила й успішно захистила бізнес-план у напрямку громадського харчування. Вибір ніші підприємницької діяльності був обумовлений попереднім досвідом, адже понад 10 років інженер-технолог працювала майстром цеху. Тож уже наприкінці листопада 2018 року зареєструвалася як фізична особа-підприємець. 

Читайте також: Завдяки центру зайнятості жителька Ратнівщини стала успішною підприємицею

Наразі Світлана Свидунович займається улюбленою справою та отримує задоволення від роботи – як для душі, так і для гаманця.

«Стати приватним підприємцем нескладно. Потрібно тільки повірити у себе, бачити мету, якої хочеш досягти. Головне – не гнатися за надприбутками. Люди це відчувають, а якщо працювати щиро та з душею, тоді буде віддача. Служба зайнятості допоможе стати успішним та ефективним у самореалізації», – говорить працедавиця.

Сьогодні пані Світлана – співвласниця магазину «Візит» та кафе «Бонжур». Нині вона співпрацює зі службою зайнятості як роботодавець, якому фахівці допомагають працевлаштовувати хороших працівників. 

Читайте також: «Професійно та за новою європейською технологією», – житель Здомишля про особливості вирощування малини

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024