Керівники району оглянули якість ремонту доріг Заболоттівської громади

10 Липня 2019, 13:01
Керівники району оглядають ремонт дороги 1502 Джерело: Відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації
Керівники району оглядають ремонт дороги

Очільники Ратнівщини побували у Заболоттівській громаді, де обговорили ряд актуальних проблем ОТГ.

Голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович, спільно з начальником управління економіки та регіонального розвитку райдержадміністрації Сергієм Данилевичем з робочим візитом відвідали Заболоттівську громаду, – інформує відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Під час зустрічі у вівторок, 9 липня, з очільником громади Валерієм Свіржевським піднімалися актуальні питання роботи об’єднаної територіальної громади. Одна з проблем, яка чи не найбільше хвилює жителів ОТГ, це ремонт доріг та їхнє утримання в належному стані.

Нині, ремонтом доріг на території Заболоттівської ОТГ займається приватне акціонерне товариство «Ковельське шляхово-будівельне управління №63». Працівники дорожньої служби зробили ямковий ремонт дороги КПП Гута-Заболоття-Здомишель. Цей відрізок знаходився у вкрай незадовільному стані, дорожне покриття зруйноване. Зі слів Валерія Свіржевського, дорога не ремонтувалася більше 30 років.

Читайте також: У Гуті дорожники кладуть асфальт прямо у пісок, який люди піднімають руками. ФОТО,ВІДЕО

У ході спілкування, керівник виконавчої гілки влади рекомендував селищному голові, по можливості звернути увагу на усунення недоліків щодо якості виконання даних робіт підрядником. На капітальний ремонт дороги потрібно чекати фінансування, а це більше 20 мільйонів гривень.

Учасники зустрічі також оглянули територію пункту пропуску на кордоні з Білоруссю в с. Гута. Пункт пропуску на даний час не діє, оскільки інфраструктура як з української, так і з білоруської сторін відсутня. Вся територія не заасфальтована, тут несе службу лише Державна прикордонна служба України. Об’єкт потребує значних капіталовкладень і реорганізації.



Коментарі
11 Липня 2019, 00:09
Не діючий керівник району, а колишній! Він звільнений сутки назад, то хто воно таке щоб щось інспектувати?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024