Партія «Європейська Солідарність» пропонує українцям підписати петицію до Парламентської Асамблеї Ради Європи із закликом до європейської інституції скасувати рішення про повернення делегації РФ у ПАРЄ.

«Європейська Солідарність» наголошує, що Російська Федерація систематично порушує норми міжнародного права стосовно України, тому партія ініціює петицію від українського народу до ПАРЄ із закликом скасувати рішення щодо відновлення права голосу та участі для Російської Федерації, – повідомляє Європейська Солідарність.

«Ми закликаємо високоповажних членів Парламентської асамблеї Ради Європи скасувати рішення Парламентської Асамблеї щодо відновлення права голосу та участі для Російської Федерації.

Наші вимоги чіткі та справедливі.

Перше. Позбавити Росію права голосу в Парламентській Асамблеї Ради Європи.

Друге. Посилити санкції через невиконання  наказу Міжнародного трибуналу ООН з морського права щодо звільнення наших моряків та повернення трьох військових кораблів.

Третє. Не послаблювати тиску доки всі «в’язні Кремля» не повернуться додому в Україну.

Політичні санкції Ради Європи мають бути відновлені, допоки Російська Федерація не виконає 7 резолюцій, прийнятих Парламентською Асамблеєю, а також не виконає зобов’язання щодо суверенітету і територіальної цілісності Україна.

Скасування будь-яких санкцій проти Російської Федерації посилає вкрай негативний сигнал. Це є ознакою ослаблення міжнародної коаліції на підтримку України і ставить під сумнів інші санкції.

Боремося за справедливість і закликаємо Раду Європи вчинити відповідально!», – йдеться у документі.

Петиція доступна для підпису за посиланням