Ратне: активісти звернулися у поліцію через агітаційні листівки на електроопорах

05 Липня 2019, 16:54
Агітаційні листівки на електроопорах 1662 Джерело: www.oporaua.org
Агітаційні листівки на електроопорах

У райцентрі Ратне представники громадянської мережі ОПОРА звернулися в поліцію через агітаційні листівки на електроопорах.

У селищі Ратне Волинської області (виборчий округ №21) агітаційні листівки на користь кандидата-самовисуванця Олександра Калюжного розклеїли у непередбачених для цього місцях - на електроопорах. За вказаним фактом представники Громадянської мережі ОПОРА на Волині звернулася до правоохоронців. Про це повідомляють на сайті активістів.

Спостерігачі виявили листівки 4 липня. На агітматеріалі зображений кандидат, галочка у клітинці, біля якої пише «21 округ», а також міститься текст: «З нами Сила, правда, Бог. Олександр Калюжний, позивний «Харківський». Листівка містить необхідні вихідні дані, однак розмістили такі матеріали на електроопорах. Тож представники ОПОРИ звернулися до відділу поліції із проханням провести перевірку щодо неналежного місця розміщення матеріалу.

Як уже повідомлялося представниками ОПОРИ, Олександра Калюжного зареєстрували кандидатом у народні депутати по ОВО №21 відповідно до постанови ЦВК №1139 від 22 червня 2019 року.    

У коментарі ОПОРІ Олександр Калюжний повідомив, що розміщували листівки так тому, що не знали про спеціально відведені для цього місця.

«Мені вже телефонували по цій ситуації  в Ратному. Це була помилка, бо люди, які розвішували, просто не знали, що так не можна, ми цю помилку визнаємо. Я щойно подзвонив в раду, дізнався, де можна розміщувати такі листівки. Ми розуміємо, що були неправі, готові сплатити штраф і продовжимо вести агітацію згідно із вимогами», – повідомив кандидат.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024