Із Держфонду виділили гроші на реконструкцію школи у Жиричах

04 Липня 2019, 13:24
НВК села Жиричі 2799 Джерело: www.zhyrychi-nvk.edukit.volyn.ua
НВК села Жиричі

На Волині погодили перелік нових об’єктів, що реалізовуватимуть за кошти ДФРР.

У Мінрегіоні погодили сім нових інвестпроектів, що реалізовуватимуть у Волинській області за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Це стало відомо 3 липня 2019 року на засіданні комісії Мінрегіону, у якому взяв участь заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось.Про це повідомляє Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, на засіданні комісії затвердили перелік на суму в 22 млн грн, який цьогоріч затверджений на реалізацію нових проектів.

Нагадаємо, на останньому засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, до узагальненого переліку проектів, затвердженого в березні 2019 року, внесли зміни. Зумовлено це тим, що на початку квітня поточного року вийшла постанова КМУ, яка передбачає, що 5,6 % від загальної суми ДФРР для області необхідно виділити на громадські об’єкти.

Відтак, аби не сповільнювати темпи реалізації вже попередньо відібраних в області інвестпроектів, комісія вирішила внести зміни до переліку, який цьогоріч затверджений на реалізацію нових проектів із сумою в 37,8 мільйонів гривень та залишити у списку реалізацію об’єктів на суму 22 мільйона гривень таким чином залишити 15,1 мільйонів на громадські проекти, які планують допрацювати. До слова, такі проекти повинна затвердити нова комісія за такою ж процедурою, як відбувається відбір об’єктів ДФРР. Та для цього необхідно розробити нове положення, створити нову комісію, розглянути перелік та проголосувати на онлайн платформі. Відповідно це потребує часу.

Так, у погодженому Мінрегіоном переліку – сім інвестпроектів, реалізацію яких розпочнуть вже цього року. Серед них:

  • «Капітальний ремонт фасаду будівлі опорного навчального закладу «Люблинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Люблинецької селищної ради Волинської області» по вул. Незалежності, 36 в смт Люблинець Ковельського району Волинської області».
  • «Реконструкція навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Жиричі, вул. Центральна, 100 Ратнівського району Волинської області;
  • «Капітальний ремонт з термореновацією будівель корпусів лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» на вулиці Тімірязєва, 1 в м. Луцьку»
  • «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Піща, вул. Центральна, 84 Шацького району Волинської області».
  • «Реконструкція дошкільного навчального закладу с. Смолярі Старовижівського району Волинської області (коригування)»;
  • «Нове будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області»;
  • «Реконструкція нежитлового приміщення по вул. Незалежності, 27б в с. Павлівка Іваничівського району Волинської області під ЦНАП та адміністративний центр».

Читайте також: Жиричі: поремонтували гідротехнічну споруду на місцевому каналі 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром