Денис П'ятигорець розповів, чим може завершитись для України позов Портнова проти Порошенка

01 Липня 2019, 16:20
Денис П'ятигорець 955
Денис П'ятигорець

Заступник голови Волинської обоасної державної адміністрації  Денис П'ятигорець розповів про те, як позови Андрія Портнова до п'ятого президента України Петра Порошенка можуть вплинути  на розвиток економіки України у найближчі роки. 

Відео з виступу на телеканалі «Прямий» політик поділився на своїй сторінці у мереже Facebook.

«Я б тут хотів додати, як юрист за освітою, про дуже важливий фактор, який мають зрозуміти всі громадяни України. Подали на Порошенка позов до суду за те, що він віддав наказ відступати і про цю контрерористичну операцію. Щоб визнати цей указ Порошенка незаконним. Про що це говорить? Всі аплодують, хто ненавидить Порошенка і кажуть: «Класно, його за це посадять в тюрму». По-перше, проблема – в іншому. Якщо корумповані суди все ж таки винесуть таке рішення, що цей указ був незаконний, то автоматично, будь який власник майна на окупованій території, який цього майна позбувся (а там і заводи зруйновані, і багато чого зруйновано), подасть позови на державу Україну. Тому що указ був підписаний не фізичною особою, а інститутом держави, Президентом. І з кожної кишені кожного громадянина будуть виплати за цими позовами за все зруйноване майно. Ось що стане наслідком цього позову Портнова проти Порошенка за визнання указу», – зазначив Денис П'ятигорець.

Також він поцікавився, чи готові люди платити із власної кишені усі ці відшкодування.

«І тепер всі, хто аплодують в долоні і кажуть: «Класно, Порошенка посадять в тюрму», ви готові платити за це? Ви готові платити за це з власної кишені? Ви готові чекати декілька десятків років підвищення вашої пенсії та зниження комунальних тарифів? І всього того, чого ви хочете від нового президента? А ви нічого з цього не отримаєте, бо це все заберуть ті самі олігархи, які пограбували країну та за безцінь все забрали. А тепер за ринковою ціною будуть вимагати повернути відшкодування. І, повірте, знаючи наші суди, вони отримують всі належні рішення суду. І цього ми добиваємось. Знову пооплодуємо?», – додав політик.

Читайте також: Денис П’ятигорець пояснив, навіщо Медведчуку повернення полонених українців додому.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39