Порошенко закликав українців підтримати Грузію

24 Червня 2019, 17:32
Петро Порошенко 987
Петро Порошенко

«Європейська солідарність» повністю підтримує народ Грузії, який чинить спротив російському імперіалізму і бореться з окупацією, — заявив лідер політсили Петро Порошенко.

«Зараз Москва хоче знову економічно послабити Грузію, блокуючи повітряне сполучення і завдає удару по туристичній Грузії», — йдеться в повідомленні на його сторінці в Facebook.

На думку Петра Порошенка, українці не повинні залишити у біді своїх грузинських братів.

«Звичайно я закликаю українців відпочивати в Україні, але тим, хто планує відпочивати за кордоном або в окупованому Криму, рекомендую переорієнтуватися на Грузію. Звертаюся до Уряду України та Міністерства інфраструктури з пропозицією надати у цей період знижку на аеронавігаційні та аеропортові збори для рейсів сполученням Україна-Грузія-Україна. Авіакомпанії могли б знизити ціни на квитки», — додав він.

За словами Петра Порошенка, Грузія пішла на те, щоб змінити одну ключову літеру у назві Києва – бо ми Київ, а не Кієв.

«На мою думку, МЗС України має розпочати переговори про зміну офіційної назви Грузії на Сакартвело. Дуже важливо допомогти тим, хто так само, як і ми, багато років бореться з російською агресією. Підтримати Сакартвело – означає підтримати Україну!» — йдеться в дописі.

Читайте також: Це питання, яке потребує уваги і Президента, і РНБО, — Порошенко про позов щодо ПЦУ

25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024