У Самарах змагалися ветерани футболу двох країн

21 Червня 2019, 11:59
У Самарах змагалися ветерани футболу 2550
У Самарах змагалися ветерани футболу

У селі Самари відбувся міжнародний турнір з міні-футболу пам’яті Володимира Сорочука серед ветеранів футболу (35 років і старші).

Змагання провели у суботу, 15 червня. Участь у турнірі взяло три команди: міста Луцька, села Самари та міста Кобрина (Республіка Білорусь), – пишуть на сайті Самарівської громади.

Перехідним кубком за зайняте І місце після запеклого поєдинку нагородили команду міста Луцька,  ІІ місце вибороли футболісти с. Самари і ІІІ місце здобула команда міста Кобрин. 

Варто зазначити, що у складі самарівської команди грав зять покійного Роман Демидюк, який, забив у ворота  суперників два голи.

Третій тайм, як називають його організатори турніру, відбувся на березі озера Луки. Там самарівці пригощали гостей юшкою, сушеною рибою і пивом.

А вже наступного дня футбольна команда села Самари приймала гостей із села Замшани. У рамках чемпіонату району з футболу відбулась чергова товариська гра. Футбольний матч закінчився з рахунком 3:2, перемогою самарівців.

Читайте також: Самари: як відіграли турнір з міні-футболу команди недільних шкіл району. ФОТО

Гості турніру
Гості турніру

Команди учасників
Команди учасників

Довідково:

Історія матчу сягає далекого 1995 року, коли 2 червня перестало битися серце спортсмена, вчителя фізкультури Самарівської школи і тренера футбольної команди села Володимира Сорочука. Того ж року друзі й учні Володимира Івановича з ініціативи Петра Тарасюка у жовтні провели перший турнір пам’яті товариша і наставника.

З тих пір щороку напередодні або після дати смерті Володимира Сорочука у селі грають футбол на його честь. Щороку змінюються учасники турніру, але майже кожного разу він міжнародний – за участю футболістів із Білорусі.

У 2007 році у товаришів  покійного Володимира Сорочука виникла ідея продовжити традицію серед ветеранів футболу. З тих пір щороку так вшановують пам’ять дорогої їм людини (за матеріалами сайту Самарівської громади).

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024