«Ратнівський аграрій» отримав золоту медаль на «Агро-2019»

06 Червня 2019, 11:50
«Ратнівський аграрій» отримав золото на «Агро-2019» 5270
«Ратнівський аграрій» отримав золото на «Агро-2019»

Упродовж 4-7 червня у Києві проходить ХХХІ Міжнародна агропромислова сільськогосподарська виставка в Україні та Східній Європі, де ратнівчани отримали золоту медаль.

На заході представлені понад 1300 компаній із 15 країн. Про це інформує департамент агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Офіційне відкриття Міжнародної агропромислової виставки «АГРО – 2019» відбулося 4 червня за участі Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої, голови підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, народного депутата України Леоніда Козаченка.

Виставку «АГРО - 2019» відвідав та оглянув Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Цьогоріч Волинську область представляють понад 25 сільськогосподарських товариств та підприємств переробної промисловості: ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», ПрАТ «Теремно хліб», ПрАТ «Гнідавський цукровий завод», СГПП «Рать» ЛУЦЬКЕ МПД ДП «Укрспирт», ПрАТ «Волиньхолдінг», ТОВ «П’ятидні», ТОВ «Старий порицьк», ТОВ «Крафтова перепілочка», ТОВ «Імперія жирів», ФГ «Золота нива», ФГ «Еко-Волинь груп», Пасічники Марія та Антон Шотік,  Садово-ягідне господарство «Трасковський ТМ», підприємства групи компаній «Вілія» ВФК, ФГ «Аміла», ТОВ «Ратнівський аграрій» та інші.

 На відкритих виставкових площах галузь тваринництва Волинської області представляли СГПП «РАТЬ» (директор Віктор Шумський) та ТОВ «РАТНІВСЬКИЙ АГРАРІЙ» (директор Валентин Чернецький). 

СТОВ «Ратнівський аграрій» організатори виставки нагородили золотою медаллю в номінації «Розведення великої рогатої худоби та буйволів». До слова, минулоріч, відоме сільськогосподарьске підприємство також отримало золото у цій номінації.

Нагорода «Ратнівського аграрію»
Нагорода «Ратнівського аграрію»

2
Ратнівчани на міжнародній виставці
Ратнівчани на міжнародній виставці

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром