Як у Володимирі змагались та перемагали державні службовці Ратнівщини

31 Травня 2019, 16:49
У Володимирі змагались державні службовці Ратнівщини 1254 Джерело: Відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації
У Володимирі змагались державні службовці Ратнівщини

У Володимирі-Волинському на базі МЦФЗН «Спорт для всіх» відбулася ХІІ обласна спартакіада «Здоров’я» серед державних службовців.

У змаганнях взяло участь 15 районів області. Про це пише відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Учасники мали змогу продемонструвати свою силу, витримку та розум у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Державні службовці Ратнівського району взяли участь у волейболі, настільному тенісі, грі у шашки та шахи.

Особливо добре себе показали державні службовці у грі з шашок: серед чоловіків ІІ місце зайняв Олександр Панасюк, серед жінок – Оксана Паніна, що принесло команді почесне перше місце з цього виду спорту. Гарний результат з настільного тенісу - Ганна Філіпчук виборола 2 місце серед жінок. Хороші успіхи показала команда з волейболу - третє місце.

У загальному заліку наша команда зайняла IV місце.

По закінченню змагань організатори подякували усім присутнім за активну участь і нагородили переможців та призерів, як в особистому, так і в загальнокомандному заліку дипломами та медалями, а також побажали успішного виступу збірній команді держслужбовців у Всеукраїнських змаганнях.

Команда Ратнівського району
Команда Ратнівського району

Коментарі
01 Червня 2019, 00:07
Краще б роботою займалися в робочий час! Кому ще платять за ігри в робочий час?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024