Ратне: водогосподарників району привітали із професійним святом

31 Травня 2019, 08:12
У Ратному привітали водогосподарників району із професійним святом 737
У Ратному привітали водогосподарників району із професійним святом

У райцентрі відзначили працівників водного господарства Ратнівщини.

Напередодні професійного  свята у актовій залі Ратнівського міжрайонного управління водного господарства відбулися урочистості. Про це пише відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Від імені районної державної адміністрації під час урочистостей до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук. Він подякував колективу управління за злагоджену та ефективну роботу, яка викликає щиру вдячність і повагу.

За сумлінну працю в галузі меліорації і водного господарства, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята, почесною грамотою райдержадміністрації нагороджений Віталій Аврамук, оглядач гідротехнічних об’єктів Прип’ятської експлуатаційної дільниці Ратнівського міжрайонного управління водного господарства.

Євген Петрович висловив упевненість, що в районі і надалі буде забезпечено раціональне використання водних ресурсів, адже наші водогосподарники – найкращі. Побажав усім міцного здоров'я, професійних здобутків та сімейного благополуччя, мирного неба та оптимізму.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром