Ратнівське лісове підприємство отримає «підкріплення» від Центру зайнятості

28 Травня 2019, 11:02
Володимир Сарапін та Іван Миронюк 2831
Володимир Сарапін та Іван Миронюк

Задля налагодження партнерських стосунків, директор Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Іван Миронюк зустрівся із керівником ТзОВ «Волиньліспром» Володимиром Сарапіним.

Про це повідомляють на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Під час зустрічі Володимир Олександрович ознайомив свого співбесідника із напрацюваннями та здобутками в сфері лісопильного та стругального виробництва,також наголосив, що виробництво налагоджене, але настав час робити крок вперед, тому, що попит на продукцію деревообробної галузі є досить високим.

У свою чергу Іван Миронюк, детально роз’яснив можливості служби зайнятості на сучасному етапі щодо сприяння розвитку бізнесу. А саме, запропонував такі послуги: навчання фахівців робітничих професій в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Також нагадав про переваги сервісу «Електронний кабінет роботодавця», що спрощує спосіб подання інформації про потребу у робочій силі та іншої звітності, отримання необхідної інформації, консультацій.

Під час зустрічі з'ясувалося, що у роботодавця є потреба в підсобних працівниках на постійну та тимчасові роботи. Тому Володимир Сарапін зацікавився пропозиціями та висловив задоволення результатами багаторічної співпраці з службою зайнятості.

Працівник лісового підприємства
Працівник лісового підприємства

Володимир Сарапін та Іван Миронюк
Володимир Сарапін та Іван Миронюк

Читайте також: «Спочатку це було для нашої сім’ї, як хобі», – ратнівчанка розповіла, як понад 15 років вирощує квіти

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром