Ратнівчанин став наймолодшим учасником обласного фестивалю з шахів

21 Травня 2019, 12:51
Ратнівчанин став наймолодшим учасником обласного фестивалю з шахів 1212
Ратнівчанин став наймолодшим учасником обласного фестивалю з шахів

На щорічному фестивалі Волинської області з шахів «Волинь-північ», юний житель Ратного став наймолодшим учасником.

Захід відбувся 12 травня у місті Камінь-Каширський, та організували його до Дня пам’яті 33 річниці аварії на ЧАЕС. Про це повідомляє Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення.

Урочисте відкриття провів директор Камінь-Каширського МЦ ФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк. Із вітальними словами до учасників звернулися: Юлія Горбатюк – головна фахівчиня Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх», Василь Бондар – Камінь-Каширський  міський голова, суддя першої категорії – Олена Черняк

У фестивалі взяло участь 47 шахістів з міст та районів Волинської області. Наймолодшими з учасників були Юлія Губчик (7років) з Ковеля та Данило Ракубовчук (8 років) з Ратного, а Микола Савосюк у свої 68 років з Камінь-Каширського району виявився найстаршим серед усіх спортсменів.

Чільна десятка, по завершенню шахових поєдинків, виглядала так: Володимир Янюк (Ковель), Олександр Новокрещенов (Ковель), Сергій Поліщук (Стара Вижівка), Менько Петро (Ратнівський район), Юрій Харчук (Ковель), Юрій Мельник (Володимир-Волинський), Артем Манжос (Ковель), Андрій Єленець (Ковель), Олександр Волох (Ківерці) та Анатолій Сверба (Камінь-Каширський).

Серед юнаків до 17 років найсильнішими виявились: І місце – Станіслав Бондаренко (Ковель), ІІ місце – Андрій Дячук (Володимир-Волинський) та ІІІ місце – Олександр Каштелян (Ковель).

Серед жінок перше місце виборола Вікторія Браташ із міста Ковеля, друге місце завоювала Юлія Губчик з Ковеля, а третьою стала Єлизавета Чикалюк із міста Камінь-Каширський.

Учасники заходу щиро дякували організаторам за високий організаційний рівень проведення шахового фестивалю та за активну підтримку даного заходу Народному депутату Ірині Констанкевич.

Організували та провели захід Волинський обласний та Камінь-Каширський міський центри ФЗН «Спорт для всіх». Метою фестивалю стало залучення мешканців Волинської області, шанувальників гри в шахи та здорового способу життя, а також мешканців районів Волині, що постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС,  до занять фізичною культурою та спортом;  налагодження дружніх відносин між шахістами області. 

Читайте також: 

Як у Видраниці змагалися нащадки козацької слави

У Горохові ратнівчани здобули призові місця на фізкультурно-оздоровчому фестивалі

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024