У Ратному відзначили батьків прийомних сімей

15 Травня 2019, 17:07
У Ратному відзначили батьків прийомних сімей 1888
У Ратному відзначили батьків прийомних сімей

З нагоди Міжнародного дня сім’ї у Ратному керівництво Ратінвщини зустрілося з прийомними батьками, батьками-вихователями, які проживають на території району.

Нині в районі налічується п'ять прийомних сімей та один дитячий будинок сімейного типу, – повідомляє відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Зокрема, дитячий будинок сімейного типу в селі Самари-Оріхові Миколи та Світлани Тарасюків, прийомні сім’ї Олександра та Світлани Тарасюків з села Самари, Віктора та Марини Романиків з смт Ратне, Ярослава та Раїси Шинкаруків із Здомишля, Олега та Вікторії Шумакових з Видраниці, Леоніда та Наталії Денисюків з Гірник.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Євген Савлук зі словами щирої вдячності звернувся до прийомних батьків, батьків-вихователів, подякував за їх нелегку працю, привітав усіх присутніх зі святом, побажав міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя.

Директорка центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик запросила усіх присутніх до невимушеного діалогу. Кожен із представників прийомних сімей та ДБСТ розповів про себе та свою родину.

На завершення зустрічі усі сім’ї отримали пам’ятні подарунки та квіти. У свою чергу батьки подякували керівництву району, соціальним службам за увагу, підтримку та розуміння.

1
У Ратному відзначили батьків прийомних сімей
У Ратному відзначили батьків прийомних сімей

Читайте також: Поступель: школярі влаштували свято на честь матусь

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024