На дорогу з Ратного до Шацька витратять 400 мільйонів

14 Травня 2019, 09:13
Фото ілюстративне 1360
Фото ілюстративне

Від Ратного до Шацька планують збудувати нову дорогу. Її протяжність – майже 60 кілометрів, вартість 400 мільйонів гривень.

Дорогу прокладуть через Ратнівський, Шацький, Старовижівський райони. Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось, пише ВолиньPost.

Дорогу обіцяють «практично з нуля» та «асфальтовану за новою технологією».

«Повна вартість дороги складатиме близько 400 мільйонів, а ми поки маємо п’яту частину коштів», – повідомив Цьось про перший транш у сумі 75 мільйонів.

Закінчити роботи планують уже впродовж наступних двох років, у цьому ж році сподіваються отримати від держави решту коштів на прокладання траси.

Радник голови Волинської ОДА Валерій Криворог зазначив, що вже десь за місяць можна буде закладати капсулу під будівництво автошляху.

Дорогу називають «Польським шляхом». Вона пролягатиме через місця, де є багато мальовничих озер. Тож шлях може дати нове життя навколишнім селам, кажуть чиновники

Видання ВолиньPost з посиланням на «місцевого жителя» інформує: саме ця дорога колись була першим і основним шляхом доїзду до Шацька. Іноземних туристів навігатор і досі веде нею, як основною.

Читайте також: 

За скільки і які дороги відремонтують на Ратнівському у 2019 році

Дорогу на Ратнівщині поставили за приклад гарного господарювання влади

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39