Ратнівська підприємиця отримає «підкріплення» від Центру зайнятості

11 Травня 2019, 13:48
На Ратнівщині активно спілкуються із роботодавцями району 1272
На Ратнівщині активно спілкуються із роботодавцями району

Задля налагодження партнерських стосунків, працівники Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості активно спілкуються із приватними підприємцями району. 

У вівторок, 7 травня, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Сергій Ковч провів робочу зустріч з приватною підприємицею Лесею Оївчик. Про це повідомляють на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Сергій Ковч презентував соціальні послуги, які надає служба зайнятості, повідомив про стан ринку праці та розповів про можливості професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця під конкретні робочі місця як у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві. Він детально звернув увагу на ярмарки вакансій та Дні відкритих дверей на виробництві, зокрема, саме у формі професіографічних екскурсій, що дасть можливість шукачам роботи безпосередньо ознайомитись з професією в реальних умовах, отримати інформацію з першоджерел, поспілкуватись з працівниками. 

Результатом проведеної зустрічі стали досягнуті домовленості щодо перспектив подальшої співпраці Ратнівської районної філії ВОЦЗ з приватним підприємцем.

Проведення таких зустрічей допомагає створити належні умови для суб`єктів господарської діяльності щодо підбору кваліфікованих кадрів з числа зареєстрованих безробітних, та дізнатися про основні аспекти діяльності служби зайнятості.

Наприкінці бесіди, Леся Миколаївна наголосила, що в перспективі запрошуватиме на роботу продавця продовольчих товарів.

Читайте також: Прохідський бізнесмен показав ратнівчанам, як він заробляє гроші. ФОТО

Сергій Ковч та Леся Оївчик
Сергій Ковч та Леся Оївчик

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024