Правильне харчування та здоровий сон: ратнівчанам розповіли про секрет професійних успіхів

07 Травня 2019, 16:45
Ратнівчанам розповіли про секрет професійних успіхів 1118
Ратнівчанам розповіли про секрет професійних успіхів

У райцентрі жителям Ратнівщини розповідали як досягти успіху у роботі.

Здоровий спосіб життя є запорукою професійних успіхів, аби самопочуття пошукачів роботи було стабільним, нормальним,здоровим і готовим до активного сприйняття реалій життя, тому у Ратнівській районній філії Волинського Обласного Центру Зайнятості відбувся черговий семінар у рамках проекту «Школа безпеки і порядку». Про це пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Провідна фахівчиня з профорієнтації Леся Захарчук ознайомила присутніх з поняттям «здоров’я», його складовими (духовне, емоційне, інтелектуальне, фізичне, соціальне), наголосила на тому, що тривалість самого життя і здоров’я залежить, насамперед, від особистого способу життя. 

Сімейна лікарка Комунального закладу «Ратнівський центр Первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Савчук розповідала присутнім про гіпертонічну хворобу, яка виявляється у 45% дорослого населення і належить до захворювань, що скорочують тривалість життя та призводять до інвалідності. Причинами гіпертензії найчастіше бувають фізіологічні відхилення роботи серця, впливи навколишнього середовища: психологічні стани,(різного роду депресії), погодні умови та ін.

Аби запобігти прогресуванню цієї хвороби, важливо вести здоровий спосіб життя: правильно раціонально харчуватися, займатися спортом, виключити паління та алкоголь, дотримуватися режиму праці та відпочинку, подбати про повноцінний сон. 

Зміна стилю життя вимагатиме повсякденних постійних зусиль. Потрібно ставити перед собою цілі і обов’язково йти вперед, адже зров'я – це запорука благополуччя.


Тетяна Савчук вимірює тиск
Тетяна Савчук вимірює тиск

Читайте також: 

Ратне: фахівці центру зайнятості зустрілися із працівниками районного управління юстиції

Відома рукодільниця із Гірник презентувала свої вироби у Ратному

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024