Броди: працівники центру зайнятості допомагали школярам із вибором майбутнього фаху

17 Квітня 2019, 11:24
Працівники центру зайнятості допомагали школярам із вибором майбутнього фах 1476
Працівники центру зайнятості допомагали школярам із вибором майбутнього фах

Фахівці Ратнівської районної філії Волинського ОЦЗ провели профорієнтаційні заходи для школярів НВК села Броди.

Профорієнтаторка центру занйятості Леся Захарчук знайомила учнів 9, 11 класів з різноманітністю професій, яких сьогодні існує понад 40 тисяч. Вважається, що протягом 10 років зникає близько 5000 професій і стільки ж виникає нових. Щоб не заблукати у їх лабіринті, фахівчиня визначила кроки свідомого і вірного вибору. 

Леся Захарчук ознайомила з можливостями професійної підготовки за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, навчальними закладами і запросила присутніх відвідати Ратнівську районну філію ВОЦЗ для проходження психодіагностичного тестування для визначення професійного майбутнього.

Учні 5-6 класів взяли активну участь у інтерактивних іграх профорієнтаційного спрямування: відгадували кросворди, ребуси, загадки ( «Гра з тінню», «Відгадай професію», «Намалюй професію своєї мрії» та ін.).

На завершення заходів «Подорож у світ професій» педагогічні працівники, школярі, фахівці служби зайнятості взяли участь у майстер- класі передвеликодньої ляльки-мотанки «Вербичка».

Читайте також: 

Ратнівщина: як фахівці служби зайнятості допомагали школярам обрати майбутню професію

Ратнівські гімназисти побували на фірмі, яка виробляє заготовки для швейцарської корпорації

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024