Голова Волинської ОДА проінспектує проблемну дорогу на Ратнівщині

16 Квітня 2019, 18:10
На ратнівській дорозі проведуть гредерування 1929
На ратнівській дорозі проведуть гредерування

Голова Волинської облдержадміністрацї перевірить грейдерування ділянки дороги до села Щитинська Воля, що на Ратнівщині.

Експлуатаційне утримання доріг в області передбачає грейдерування проблемних ділянок доріг загальною протяжністю 1100 км упродовж року. Цього тижня такі роботи згідно плану проведуть і у Ратнівському районі, загальна протяжність яких складе 70 км, – повідомляють у прес-службі голови Волинської ОДА.

Зокрема, у переліку є дорога і до села Щитинська Воля Ратнівського району, у яке через утворені ями днями припинили курсувати рейсові автобуси. 

Більше того, враховуючи суспільний резонанс, голова облдержадміністрації Олександр Савченко у середу, 17 квітня 2019 року, здійснить робочу поїздку у Ратнівський район з метою огляду та інспекції вказаної дороги.

Читайте також: У Ратнівському районі через аварійні дороги припинили рух автобусів

Коментарі
16 Квітня 2019, 23:38
Все вірно. Як би частіше чиновники відривали свої нижні зав"язі від теплих і м"ягких крісел та проїзджали дорогами області, то дорожні служби чуть б швидше ворушились і щось та робили на волинських напрямках. Звітують брехню. Хто постійно на дорогах Волині, той знає сільки разів на рік і з якою якістю грейдерують дороги, як і в яку погоду проводять ямково-горбковий ремонт асфальту. Можливо інспекції доріг головою ОДА накінець зрушать з мертвої точки проблеми добросовісного відношення до роботи дорожніх служб і керівництва ОТГ( там , де є їх відповідальність) тому що, чесно ,стан доріг у нас просто 3,14 z@ец!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024