На Ратнівщині оштрафували білоруса на 85 тисяч гривень за контрабанду сигарет

16 Квітня 2019, 18:11
1308

Іноземець намагався провезти 80 тисяч пачок цигарок серед серед товарно-матеріальних цінностей, які він офіційно віз на замовлення українського покупця. 

Контрабанду конфіскували і повинні знищити. 

«Суддя Ратнівського районного суду визнав винним громадянина Республіки Білорусь у кримінальному правопорушенні, передбаченому частиною першою статті 204 Кримінального Кодексу України», – інформує Головне управління ДФС на Волині.

Нагадаємо, на початку лютого 2019 року провели операції «Акциз» та «Рубіж». Слідче управління фінансових  розслідувань ГУ ДФС у Волинській області розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом попередження спроби незаконного переміщення на  територію України масштабної партії тютюнових виробів  без марок акцизного податку встановленого зразка через митний пост «Доманово». 

 

Коментарі
17 Квітня 2019, 02:27
На Посту Доманове стоять прикордонники з Ягодина яких шурнули звідти,а контрабандос перевозять на Польщу.А також з Бєлорусі або ж туди.А ловлять людей які по пару блоків переносять,щось хочуть доказати що вони працюють.Цікаво як вони вже ніде робити не будуть,що тоді люди ним будуть робити???
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024