Ратне: рятувальники нагадали місцевим жителям правила пожежної безпеки

15 Квітня 2019, 16:05
У Ратному розповідали про пожежну безпеку 1624
У Ратному розповідали про пожежну безпеку

У Ратнівській районній філії Волинського Обласного Центру Зайнятості відбувся черговий захід у рамках освітнього проекту «Школа безпеки і порядку» на тему: «Правила пожежної безпеки в екосистемах і побуті».

Інженер з пожежно-рятувальних робіт 14 ДПРЧ УДСНС України у Волинській області Дмитро Кондратюк розповідав про запобігання, уміння поводження внаслідок виникнення пожеж. Про це повіждомляє прес-служба районного Центру зайнятості.

Надзвичайна увага приділяється збереженню та відновленню флори і фауни. Весняний період є пожежнонебезпечним в першу чергу через те, що «недбалі» господарі починають палити суху траву на земельних ділянках, поблизу садиб, ніби як для кращого її росту. Але це лише черговий міф. Насправді від таких спалювань займаються вогнем торфові грунти, житлові масиви, ліси, гинуть птахи і звірі. Найбільш пожежонебезпечними є хвойні молодняки та середньовікові насадження.

Чадний дим має пагубний вплив на здоров’я людини, (на слизові оболонки очей, носа і горла),і в деяких випадках високотоксичні речовини навіть можуть стати причиною онкозахворювань.

Присутні засвоїли основні правила пожежної безпеки і почерпнули багато корисного та застережливого.

У Ратному розповідали про пожежну безпеку
У Ратному розповідали про пожежну безпеку

Читайте також: Жиричі: рятувальники нагадали місцевим мешканцям правила пожежної безпеки

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром