На вихідних на Ратнівщині горів сухостій

09 Квітня 2019, 08:24
На вихідних на Волині горів сухостій 1004
На вихідних на Волині горів сухостій

Попри всі застереження, впродовж 6-7 квітня 2019 року на території області трапилося 16 пожеж в екосистемах, зокрема й на Ратнівщині.

Всі вони були ліквідовані, але негативні наслідки для навколишнього середовища – непоправні, – інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації. 

За даними управління ДСНС у Волинській області, пожежі фіксували на торфовищі в урочищі Сировини поблизу села Рудка Любешівського району, на території Забродівської ОТГ в урочищі Острови на Ратнівщині, на вулиці Кутузова у місті Ковелі, в селі Кам'януха Маневицького району на землях Будківської сільської ради.

Через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб горіли угіддя та ділянки з сухою травою на відкритих територіях на землях Грибовицької сільської ради Іваничівського району, на території Дубівської та Люблинецької ОТГ на Ковельщині, поблизу села Залазько Камінь-Каширського району, а також у селах Рудня Рожищенського району, Положево Шацького району та у селищі Шацьк, на землях Княгининівської ОТГ та у селі Полонка Луцького району.

7 квітня співробітники ДСНС ліквідували пожежу сухої трави та чагарників в урочищі Острови на території Забродівської ОТГ на Ратнівщині, у селах Зимне Володимир-Волинського району, Низкиничі та Литовеж Іваничівського району.

Загалом, у період з 1 по 7 квітня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 126 пожеж, з яких 70 пожеж трав’яного настилу та 1 – на торфовищах.

Тож рятувальники області вкотре звертаються до волинян з проханням не спалювати суху траву! У разі виникнення пожежі та поширення полум’я –негайно повідомте про загоряння за телефоном 101.

Читайте також: У Ратнівському районі гасили пожежу

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024