У Ратному видраницькі школярі знайомилися із центром зайнятості. ФОТО

22 Березня 2019, 15:27
У Ратному видраницькі школярі знайомилися із центром зайнятості 1153
У Ратному видраницькі школярі знайомилися із центром зайнятості

Учні 9 класу Видраницької загальноосвітньої школи завітали у гості до Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

У центрі зайнятості школярів чекали кваліфіковані фахівці, що провели екскурсію по приміщенню, ознайомили з роботою спеціалістів, відкрили безмежний світ професій сьогодення та майбутнього, розповідали про затребувані професії.

Профорієнтатор назвала фактори, які впливають на зміни зовнішнього світу: це розвиток інформаційних і цифрових технологій, економічні відносини, роботизація та інше. Лише враховуючи інтереси, знання, ринок праці можна знайти зону оптимального вибору професії (Хочу-можу-треба). У майбутньому-попит на професіоналів у сфері екології (екоаудитор, агрокібернетик), наномедицини (фахівець із створення органів, наноієтолог), робототехніки та інше. 

Працівники служби зайнятості сподіваються, що кожен школяр задумається над свої професійним майбутнім і вибере ту сферу діяльності, яка до вподоби, відповідає інтересам та здібностям і користується попитом на ринку праці, а не лише буде «модною» чи «романтичною».

Школярі у службі зайнятості
Школярі у службі зайнятості

Школярі у службі зайнятості
Школярі у службі зайнятості

Видраницькі школярі
Видраницькі школярі

Школярі біля служби зайнятості
Школярі біля служби зайнятості

Читайте також: Ратне: фахівці центру зайнятості зустрілися із працівниками районного управління юстиції

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024