За незаконне зберігання зброї жителю Ратнівщини загрожує ув'язнення

14 Березня 2019, 11:04
За незаконне зберігання зброї жителю Ратнівщини загрожує ув'язнення 2171
За незаконне зберігання зброї жителю Ратнівщини загрожує ув'язнення

Співробітники Ратнівського відділу поліції під час санкціонованих обшуків вилучили у жителя району незареєстровану мисливську зброю.

У 37-річного жителя району правоохоронці вилучили безномерну рушницю, набої та порох, які він зберігав у своєму помешканні без передбаченого законом дозволу. За цим фактом триває досудове розслідування за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України, – повідомляють у СК Волинської поліції.

Дільничні офіцери поліції спільно із оперативниками Ратнівського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку виявили та вилучили у волиняниа мисливську гладкоствольну безномерну рушницю «ТОЗ-63», 8 набоїв 16 калібру та 205 г. речовини, ззовні схожої на порох. Усе вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру  МВС України для проведення дослідження.

Слідчі за фактом  незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте також: 

На Ратнівщині поліція виявила порушення прав неповнолітніх

У Замшанах поліція розслідує крадіжку фруктових дерев

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром