Відома рукодільниця із Гірник презентувала свої вироби у Ратному

14 Березня 2019, 12:24
Євгенія Данилюк та фахівчиня центру зайнятості 1578
Євгенія Данилюк та фахівчиня центру зайнятості

У райцентрі знатна рукодільниця Ратнівщини Євгенія Данилюк розповіла про своє нове захоплення – оздоблення подушок бісером та блискітками.

Про нове захоплення майстрині фахівці служби зайнятості дізналися нещодавно, тож запросили взяти участь у новому проекті «Територія майстерності», – пишуть на сайті Ратнівської районної філії ВОЦЗ.

Від батька Євгенія успадкувала навички шиття. Давно не бралася жінка за цю справу. А тепер спало на думку шити подушки, оздоблювати бісером та блискітками. Ці вироби презентувала сьогодні народна майстриня для ратнівчан у Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

«Якщо є бажання, то роботу можна знайти завжди, – сказала пані Євгенія. – А справа, яку ти любиш, завжди приносить задоволення і прибуток».

Про гамму кольорів, підібраних для виробів, оздоблення, вишивку, орнамент, зображення – охоче розповідала майстриня, ділилася секретами своїх робіт, передавала досвід. 

Поліська чарівниця охоче погодилася на запрошення служби зайнятості взяти участь у профорієнтаційних заходах. Адже про неї люди знають, не забувають і цінують.

Читайте також: Відома рукодільниця із Гірник поділилася секретами соломкоплетіння

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024