Як центр зайнятості співпрацює із приватними підприємцями району

13 Березня 2019, 13:15
Зустріч у районному центрі зайнятості 1150
Зустріч у районному центрі зайнятості

Спеціалісти Ратнівської районній філії Волинського обласного центру зайнятості активно співпрацюють із роботодавцями району.

Задля посилення співпраці, отримання інформації про послуги служби зайнятості та норми законодавства про зайнятість населення та соціальне страхування 12 березня заступник начальника відділу надання соціальних послуг Сергій Ковч поспілкувався з приватною підприємицею Трачук Т.М. Про це пишуть у прес-службі районного центру зайнятості.

Сергій Ковч розповів роботодавчині про механізми стимулювання роботодавця до створення нових робочих місць та працевлаштування громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці, здійснення заходів по сприянню розвитку підприємництва в пріоритетних видах економічної діяльності. Зокрема, спеціаліст наголосив про порядок надання компенсації, права, обов’язки та відповідальність сторін, також звернув увагу на можливість професійної підготовки кадрів на замовлення роботодавців, організації індивідуального навчання, стажування на робочому місці . 

Зустріч пройшла у формі діалогу, де гостя центру зайнятості отримала для себе всю потрібну інформацію яка її цікавила, та якою найблищим часом бажає скористатись і подякувала за співпрацю і розуміння.

Читайте також: Ратнівщина: як фахівці служби зайнятості допомагали школярам обрати майбутню професію

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024