У Залісах підсумували роботу міжнародного проекту. ФОТО

28 Лютого 2019, 07:50
У Залісах підсумували роботу міжнародного проекту 1752
У Залісах підсумували роботу міжнародного проекту

У селі Заліси підсумували результати проекту«Від пізнання культури сусіднього народу – до зміцнення партнерства і взаєморозуміння» в рамках Програми Територіального співробітництва країн Східного партнерства «Білорусь-Україна», що фінансується Європейським Союзом.

У понеділок, 25 лютого, відбулася заключна конференція проекту. Про це інформують на сторінці By learning the culture of  the neighbouring nation - towards partnership у Facebook.

На заході зібралися представники органів місцевого самоврядування, управління та інституцій, які відповідають за сферу культури і освіти як з української сторони, так і з білоруської, а також експерт органу управління GIZ Програми Територіального співробітництва країн Східного партнерства «Білорусь-Україна».

Під час конференції, учасники презентували результати роботи та оцінили ступінь виконання проекту. 

Проект став майданчиком для розвитку культурного діалогу та налагодження стійких зв'язків між двома територіальними громадами українсько-білоруського прикордоння. Аби забезпечити подальшу транскордонну співпрацю у сфері культури, під час конференції підписали два документи:

  • протокол намірів про співпрацю між НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - дитячий садок» села Заліси (Заболоттівська селищна рада Ратнівського району Волинської області, Україна) та ДУО «Дівінська середня школа» (агромістечко Дівін Кобринського району Брестської області, Республіка Білорусь);
  • протокол намірів про співпрацю між будинком культури села Заліс (Заболоттівська селищна рада Ратнівського району Волинської області, Україна) та ДУК «Кобринська районна клубна система"»(м. Кобрин Брестської області, Республіка Білорусь).

Під час конференції
Під час конференції

Під час конференції
Під час конференції

Під час конференції
Під час конференції

Учасники конференції
Учасники конференції

Під час конференції
Під час конференції
 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром