У Ратному обговорили підготовку до проведення виборів Президента України

23 Лютого 2019, 12:14
У Ратному відбулося засідання колегії районної державної адміністрації 2200
У Ратному відбулося засідання колегії районної державної адміністрації

У Ратнівській районній адміністрації представники влади та громадськості обговорили підготовку до проведення виборів Президента України на Ратнівщині.

На колегію прийшли керівники структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, сільські та селищні голови, окремі керівники підприємств, установ та організацій району, редактор газети «Ратнівщина». Про це повідомляє відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Керівник апарату райдержадміністрації Світлана Юзепчук проінформувала присутніх про стан здійснення заходів з підготовки до проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року. По даному питанню також заслухали начальника Ратнівського РС УДСНС України у Волинській області Олександра Мицюка та заступника начальника Ратнівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олександра Тарасюка.

Про стан роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах райдержадміністрації та органах місцевого самоврядування у 2018 році доповіла провідний спеціаліст з питань звернень громадян апарату райдержадміністрації Ганна Філіпчук.

Про стан забезпечення виконання актів законодавства, доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій та реагування на запити й звернення народних депутатів України і депутатів місцевих рад за 2018 рік проінформувала керівник апарату райдержадміністрації Світлана Юзепчук.

По усіх розглянутих питаннях члени колегії райдержадміністрації прийняли відповідні рішення.

Читайте також: Президентські вибори на Ратнівщині: оголосили склад Окружного виборчого округу № 21

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39