Ратне: як у службі зайнятості займаються рекрутингом

21 Лютого 2019, 11:14
У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості успішно застосовують нову форму роботи 1008
У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості успішно застосовують нову форму роботи

У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості успішно застосовують нову форму роботи між роботодавцями та пошукачами роботи.

Про це повідомляють у прес-службі центру зайнятості.

Очільник ТзОВ «Аптека «Здоров’я» Юрій Гарасим звернувся у пошуках претендентів на роботу до Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Поспілкувавшись із заступником начальника відділу надання соціальних послуг – спеціалістом з рекрутингу Сергієм Ковчем, керівник наголосив на тому, що є вільна вакансія «фармацевта». Проаналізувавши вакансію та вимоги роботодавця до претендентів, фахівець вирішив запропонувати безробітну Інну Осіюк на ту чи іншу посаду, на що роботодавець погодився так як у безробітної є відповідна освіта та великий досвід на посаді медичної сестри.

У результаті зустрічі, сторони домовилися про подальшу співпрацю між районною службою зайнятості та роботодавцем щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб підприємства.

Читайте також: Ратнівщина: як фахівці служби зайнятості допомагали школярам обрати майбутню професію

Довідково:

Основна мета рекрутингу – задоволення потреб клієнтів служби зайнятості, шукачів роботи у пошуку роботодавців за вимогою та роботодавців у кваліфікованому персоналу. Тобто виконання ролі посередника між роботодавцем і пошуковцем роботи. Переваги для роботодавців та шукачів роботи: економія часу на пошук, економія матеріальних ресурсів, велика база даних.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром