Ратнівщина: як фахівці служби зайнятості допомагали школярам обрати майбутню професію

07 Лютого 2019, 15:12
фахівці служби зайнятості допомагали школярам обрати майбутню професію 1563
фахівці служби зайнятості допомагали школярам обрати майбутню професію

Фахівці Ратнівської районної філії Волинського ОЦЗ провели профорієнтаційні заходи для учнів 9 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитсадок» сіл Залухів та Межисить.

Під час заходу провідний фахівець Святослав Лахтюк ознайомив школярів з актуальними професіями сьогодення та майбутнього, основними кроками успішного вибору майбутньої діяльності, потребами місцевого ринку праці. Також учні отримали інформацію про навчальні заклади, де можна здобути ту чи іншу професію, зокрема центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Упродовж спілкування із учнями, фахівецб служби зайнятості акцентував увагу на важливості формули вибору професії, яка складається із трьох важливих складових: Хочу-Можу-Треба.

Молодь зацікавилась інформацією щодо можливості пройти профдіагностичне тестування в центрі зайнятості та правильно вибрати професію.

Читайте також: Ратне: як служба зайнятості підтримує товариські зв'язки із роботодавцями

Ратне: як служба зайнятості підтримує партнерські відносини із місцевою гімназією

Коментарі
07 Лютого 2019, 19:17
Для чого взагалі служби зайнятості, якщо вони ніякої нормальної роботи нікому надати не можуть. Для чого їхати в віддалені села де вони жодного робочого місця надати незможуть? Всерівно молодь поїде на заробітки за кордон. Повністю непотрібна організація , яка тільки дерибанить кошти народу!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром