У Залухівському гідрологічному заказнику затримали порушника

07 Лютого 2019, 12:48
У Залухівському гідрологічному заказнику затримали порушника 1525
У Залухівському гідрологічному заказнику затримали порушника

На озері Святе, неподалік села Залухів, волинський рибоохоронний патруль затримав чоловіка, який здійснював незаконний вилов риби.

Виявили порушника під час рейду у понеділок, 4 лютого. Про це повідомляє Управління державного агенства рибного господарства у Волинській області.

Так, близько 9 години виявили громадянина, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів за допомогою сітки. У результаті, чоловік добув 10 екз. плітки, загальною вагою один кг. Сума збитків рибному господарству становить 1 500 грн.

«Дане порушення було викрито завдяки небайдужим громадянам, які вчасно повідомили інспектора Волинського рибоохоронного патруля про даний факт браконьєрства. Патрульний оперативно відреагував на звернення та виїхав на місце порушення», – заявили у відомстві.

На порушника склали протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направили до суду для притягнення винної особи до адмінвідповідальності та відшкодування завданих збитків.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення – просять терміново повідомляти за номерами телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40 або на всеукраїнську цілодобову безкоштовну «гарячу лінію»: 0 (800) 50-52-50.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром