Криміналісти шоковані такою жорстокістю: подробиці вбивства у Кортелісах

05 Лютого 2019, 07:20
Фото ілюстративне 5517
Фото ілюстративне

На Ратнівщині неповнолітній убив свою рідну тітку.

Нещодавно увесь район сколихнула новина про жорстоке убивство, яке трапилося у селі Кортеліси.

Нагадаємо, трагедія сталася удень 3 лютого, коли 17-річний юнак у стані алкогольного сп'яніння, вбив рідну тітку.

Як стало відомо із власних джерел Район.Ратне , хлопець вже не вперше притягувався до кримінальної відповідальності: за побиття чужих дітей, за зламану руку літній жінці та крадіжку у місцевому магазині.

«Усі знали, що є психічні розлади. Люди зверталися до відповідних органів, аби ті ужили певних заходів, але чомусь його завжди відпускали. Зараз у селі всі хвилюються, аби хлопця знову не відпустили на волю», – розповідає одна із мешканок села Кортеліси.

 У понеділок, 4 лютого, затриманого відправили на обстеження до Ратнівської районної лікарні.  

«Серед білого дня закатував жінку. Криміналісти були шоковані від такої жорстокості. Хлопець спочатку почав гвалтувати жінку, вона кричала, от і почав бити... Кров була навіть на потолку... У кінці він їй якогось штиря в голову засунув», – говорять оцевидці події.

Від отриманих травм, 48-річна мешканка села померла.

Після скоєного, юнак сидів на порозі будинку де скоїв убивство та курив. Згодом, сам розповідав про те, що зробив. 

До слова, у жінки залишився дорослий син.

Нині сусіди загиблої та односельчани налякані. Мешканці Кортеліс бояться за своє життя, адже не впевнені у тому, що юнак не поверенться у село, та знову не накоїть лиха.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Ратне» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром