Самарівська ОТГ: соцпрацівники перевірили три сім'ї та поспілкувалися зі школярами

02 Лютого 2019, 11:12
У Самарівській громаді соцпрацівники поспілкувалися зі школярами 2463
У Самарівській громаді соцпрацівники поспілкувалися зі школярами

Фахівці Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провели соціально-профілактичну роботу на території Самарівської об`єднаної територіальної громади.

Перевірку провели у вівторок 29 січня. Про це повідомляють на сторінці РРЦСС для сім'ї, дітей та молоді у Facebook.

З метою обстеження умов проживання дітей та вивчення основних потреб сім`ї працівники Центру, спільно з представниками місцевого самоврядування відвідали три сім`ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Соціальні працівники проінформували батьків з питань формування усвідомленого батьківства, попередження насильства в сім’ї, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим соціальним середовищем.

Разом з тим, психологиня центру провела профілактичну роботу на базі НВК «ЗОШ I-III ступеня – дитячий садок» с. Самари-Оріхові. З учнівською молоддю обговорили питання попередження вживання наркотиків та інших психоактивних речовин, а також про регулювання законом цього питання.

Психологмня наголосила, що всі наркотичні речовини мають однакову картину звикання до них, тобто розвитку залежності, але дещо різний вплив на організм. З метою розуміння учасниками системи формування залежності від наркотичних речовин, спільно з школярами розглянули стадії формування алкогольної залежності.

На завершення, 24 учні отримали інформацію про види покарання за правопорушення, пов`язані з наркотиками чи їх аналогами. 

У Самарівській громаді соцпрацівники поспілкувалися зі школярами
У Самарівській громаді соцпрацівники поспілкувалися зі школярами

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром