Ратне: учням розповіли про правопорушення у школі

29 Січня 2019, 09:46
У Ратному учням розповіли про правопорушення у школі 4637
У Ратному учням розповіли про правопорушення у школі

У ратнівській школі №2 смт Ратне провели профілактичну роботу щодо запобігання правопорушень у дитячому середовищі.

У п'ятницю, 25 січня, за участі служби у справах дітей райдержадміністрації та Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури було проведено правовиховний захід для учнів старших класів НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2» смт. Ратне імені Миколи Заліпи. Про це інформує служба у справах дітей РДА.

Головна спеціалістка служби у справах дітей Антоніна Шишко провела відповідну роз’яснювально-профілактичну бесіду з учнями про права і обов’язки неповнолітніх, про методи захисту від булінгу та відповідальність за вчинення даного діяння.

Начальник Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури Ірина Дикун поспілкувалась з старшокласниками про види відповідальності за вчинення ними різного роду протиправних дій, а також щодо недопущення участі неповнолітніх у правопорушеннях, злочинах та наслідки, до яких це може призвести.

Метою даного заходу стало проведення профілактичної роботи щодо запобігання правопорушень у дитячому середовищі, підвищення рівня обізнаності дітей шкільного віку з правових питань, розвиток у них уміння самостійно робити висновки та аналізувати їх, формування навичок використання отриманих знань при вирішенні реальних життєвих ситуацій, орієнтація дітей, куди і до кого звертатися при вирішенні проблем, порушенні їх прав тощо.


Школярі
Школярі

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024