У Ратнівському центрі зайнятості з'явилася нова форма роботи

24 Січня 2019, 10:25
У Ратнівському центрі зайнятості з'явилася нова форма роботи 2746
У Ратнівському центрі зайнятості з'явилася нова форма роботи

У Ратнівській районній філії Волинського Обласного Центру Зайнятості з'явилася нова форма роботи – рекрутинг. 

У понеділок, 21 січня, спеціаліст з рекрутингу – заступник начальника відділу надання соціальних послуг Ратнівської районної філії ВОЦЗ Сергій Ковч відвідав приватного підприємця Івана Байбуха. Про це повідомляють у прес-службі центру зайнятості.

Підприємець Іван Байбух тісно співпрацює з службою зайнятості району та неодноразово звертається за допомогою у підборі кадрів. Зокрема, протягом 2018 року за сприянням служби зайнятості укомплектували дві вакансії, а саме водія автотранспортних засобів і диспетчера автомобільного транспорту.

Під час зустрічі обговорили низку актуальних питань щодо вимог поданої вакансії, а саме: водій автотранспортних засобів та працевлаштування громадян. Запропоновали розглянути резюме осіб, які активно шукають роботу .

Співпраця з роботодавцем, вміння визначити спільні дії для досягнення позитивного результату, нові форми роботи, застосування методів рекрутингу – це те переформатування, яке надає можливість ефективно вирішувати будь-які питання клієнтів служби зайнятості.

Сергій Ковч та Іван Байбух
Сергій Ковч та Іван Байбух

Довідково:

Основна мета рекрутингу – задоволення потреб роботодавців у пошуку кваліфікованого персоналу та клієнтів, які активно шукають роботу. Робота фахівців з рекрутингу полягає у здійсненні оперативного та ефективного пошуку кадрів відповідно до вимог роботодавця.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром