Ратне: як служба зайнятості підтримує партнерські відносини із місцевою гімназією

07 Січня 2019, 12:50
Під час обговорення плану співпраці 1456
Під час обговорення плану співпраці

З початком нового року фахівці Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості здійснили робочий «візит» для продовження партнерських відносин у школу-гімназію №1 смт Ратне.

Про це інформує прес-служба центру зайнятості.

Спільно з педагогічними працівниками активно обговорили напрямки співпраці з учнівською молоддю 8-11 класів на 2019 рік, а саме: проведення профорієнтаційних заходів у формі інтерактивних ігор, виховних годин, ярмарок професій із залученням роботодавців , професіографічних екскурсій, презентацій професій, навчальних закладів, ТОП- підприємств району.

«Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність. Він є точкою, в якій сходяться особисті і загальні інтереси, – зазначила заступник директора Лілія Василівна Ткачук, – тому ми повинні свідомо, виважено, цілеспрямовано і правильно підійти до мотивації школярів на професійний вибір».

На завершення заходу класні керівники випускних класів, організатори з виховної роботи намітили чіткий план дій щодо результативного проведення профорієнтаційної роботи для учнівської молоді.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024