Як зустрічати 2019 рік: новорічні прикмети

31 Грудня 2018, 18:00
Новий рік 874
Новий рік

Змінити своє життя на краще можна вже в новорічну ніч.

Прикмети допоможуть вам знайти удачу і багатство в 2019 році, інформує UkrMedia.

Щоб 2019 рік став для вас щасливим та багатим на щасливі події, важливо розташувати до себе талісман 2019 року - Жовту Земляну Свиню. Зробити це можна в новорічну ніч. Астрологи пропонують вашій увазі новорічні прикмети, які допоможуть вам залучити удачу і фінансове благополуччя.

Прикмети на удачу на Новий 2019 рік

Зустрічати Новий рік потрібно в чистому будинку, тому прибирання є головним передноворічним ритуалом. Прибиратися краще за кілька днів до свята. Якщо наводити порядок напередодні Нового року, ви ризикуєте «вимести» удачу. Позбавтеся від речей, з якими у вас пов'язані негативні спогади, так як брати цей вантаж в 2019 рік – не найкраще рішення. Під час прибирання уявляйте, що ви позбавляєтеся не тільки від бруду, але і від невдач, які переслідували вас протягом року, що минає.

Багато прикмет пов'язані з новорічними стравами. Одна з них свідчить, що на святковому столі не повинно бути раків і омарів, інакше протягом року ви не зможете просунутися до своїх цілей, а будете лише «задкувати» назад.

У новорічну ніч 2019 на святковому столі не повинно бути страв із свинини, інакше проблеми і невдачі будуть переслідувати вас протягом всього року.

Якщо ви хочете, щоб 2019 рік пройшов вдало, налийте у свій келих залишки шампанського з пляшки і випийте напій.

Щоб привернути удачу, за кілька хвилин до бою курантів необхідно очистити мандарин і покласти його під ялинку, попередньо з'ївши одну часточку.

Щоб у 2019 році удача завжди супроводжувала вам, на новорічному столі обов'язково повинна знаходитися фігурка свині. Розташуйте поросятко в самому центрі столу, щоб, як тільки проб'ють куранти, покровитель побачив, що ви готувалися до його приходу. У новому році він буде допомагати вам у досягненні заповітних цілей.

Якщо в році, що минає, сварки і конфлікти були частим явищем у вашому будинку, в 2019 році ви зможете налагодити гармонію у своїй родині. Для цього обмотайте ніжки столу білою тканиною.

Перш ніж озвучити свою заповітну мрію під бій курантів, хрюкніть три рази: в цьому випадку Жовта Земляна Свиня посприяє її виконання.

Як зустрічати Новий рік, щоб залучити гроші

За традицією люди починають готувати страви за кілька годин до бою курантів, і за цей час може зібратися величезна кількість сміття. Але прикмети свідчать, що виносити сміття 31 грудня та 1 січня заборонено, так як ви можете залучити в свій будинок бідність. Не рекомендується і прибиратися в цей період. Якщо ж необхідно навести порядок, постарайтеся не витрачати на прибирання багато сил.

Також перед Новим роком не рекомендується давати гроші в борг: так ви ризикуєте віддати свою фінансову удачу разом з грошима.

Новорічний стіл повинен бути переповнений різними частуваннями, так як новий покровитель – Жовта Свиня – є справжнім гурманом. Якщо ж на столі буде мало страв, талісман може засмутитися, що обіцяє вам фінансові труднощі в 2019 році.

Щоб грошові труднощі обходили вас стороною в 2019 році, не сідайте за святковий стіл з порожніми кишенями. Обов'язково покладіть хоча б одну монету, щоб залучити фінансову удачу вже в новорічну ніч.

Якщо у вас залишилися борги, то роздати їх потрібно за кілька днів до настання свята. Якщо не покрити фінансові заборгованості до кінця року, то в майбутньому боргів стане тільки більше.

Після бою курантів необхідно не допивати шампанське до кінця, а на дно покласти монетку. Після цього відправляйтеся на вулицю і вилийте залишки шипучого напою біля свого будинку. Таким чином ви зможете залучити фінансову удачу.

Якщо в новорічну ніч ваш будинок відвідала потребуюча людина, не відмовляйте їй в допомозі. Не обов'язково запрошувати її за стіл: натомість ви можете допомогти їй грошима або пригостити стравами зі святкового столу. Тоді в 2019 році вам не доведеться випробовувати потребу в грошах.

Важлива частина підготовки до свята – вибір подарунка. У 2019 році ви зможете піднести близькими вдалі і оригінальні подарунки, які можна зробити своїми руками.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024