«Те, про що я казав багато разів – нарешті знайшло своє документальне підтвердження», – Денис П'ятигорець про волинські вибори

24 Грудня 2018, 15:25
Денис П'ятигорець 1298
Денис П'ятигорець

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Денис П'ятигорець поділилився своїми враженнями про вибори на Волині.

Про це він пише на своїй сторінці у Facebook.

«Те, про що я казав багато разів – нарешті знайшло своє документальне підтвердження. А саме – результати соціологічних досліджень, на які посилаються всі, від ЗМІ Коломойського до Х@йла виявились фейком та передвиборчою технологією, яка має переконати виборця в безальтернативності майбутніх виборів.

Але написати в своїх ЗМІ можна все, що заманеться. Інша справа – реальні вибори, реальні бюлетені, реальне волевиявлення громадян. А тут все інакше.

Оновлена молода та енергійна команда Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на чолі з Іваном Миркою та Сергієм Григоренко у Волинській області провела блискавичну передвиборчу кампанію і здобула більш ніж переконливу перемогу.

Судіть самі. 23 грудня на Волині пройшли вибори в 9 новостворених ОТГ та довибори у 7 вже існуючих. Вибори пройшли в більш ніж половині районів Волинської області. Тобто вибірка більш ніж репрезентативна. 
Попередні результати наступні:

Сільські голови – 9 ОТГ
1 – УКРОП
2 – БПП «Солідарність»
6 – Самовисуванці, яких підтримувала Солідарність

Депутати
9 ОТГ та 7 довиборів в існуючи ОТГ
Загальна кількість депутатських мандатів – 241
БПП «Солідарність» - 102 мандати (42,32%)
УКРОП – 45 мандатів (19,57%)
БЮТ – 43 мандати (18,7%)
Самовисуванці – 23 мандати (10%)
Радикальна партія – 5 мандатів (2,17%)
Громадянська позиція – 3 мандати (1,3%)
Народний контроль – 2 мандати (0.87%)
Народний рух – 2 мандати (0.87%)
Свобода – 2 мандати (0.87%)
Соціалістична партія – 1 мандат (0,43%)

І все це пропри шалену протидію опонентів. Коли за кілька днів до виборів у ФБ реєструються фейкові сторінки районних організацій «Солідарності» та з них поливають кандидатів від цієї партії брудом, а дописи на сторінках рекламою розганяють у ФБ. Навіть в день тиші та в день виборів.

Коли партії, що програли вибори, оговтаються, вони почнуть розказувати страшні історії про підкупи та фальсифікації, адмінресурс та залякування але при цьому не зможуть надати ані доказів, ані актів про порушення, ані скарг у виборчі комісії. Бо нічого з цього не було.

Але якщо конкуренти БПП дійсно вважають, що команда Порошенка перемогла на виборах тільки за рахунок технологій – то в мене для них сумна новина – саме ця команда поведе Порошенка на вибори Президента».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024