Ратне: що робили керівники краю у районній лікарні

22 Грудня 2018, 14:30
Керівники краю побували у Ратнівській ЦРЛ 2873
Керівники краю побували у Ратнівській ЦРЛ

У Ратнівській районній лікарні очільники району та області оглянули діагностичне обладнання.

У суботу, 22 грудня, голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, народний депутат України Степан Івахів, депутати обоасної ради Володимир Бондар, Валентин Чернецький, Михайло Бегаль та голова райдержадміністрації Андрій Харлампович здійснили огляд діагностичного обладнання, яке було доставлене напередодні фірмою-постачальником ТОВ «Медгарант», – інформує відділ внутрішньої та інформаційної політики РДА.

Нагадаємо, у 2017 році районною державною адміністрацією був розроблений інвестиційний проект «Підвищення якості медичного обслуговування населення Ратнівського району шляхом придбання томографа для Ратнівської центральної районної лікарні», який передбачає закупівлю комп’ютерного томографа. Проект фінансується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та 10-відсоткового співфінансування місцевого бюджету. Загальна ж вартість обладнання – 7,7 млн.грн.

За допомогою сучасного методу рентгенівського дослідження лікарі матимуть можливість проводити діагностику на ранніх стадіях захворювань та використовувати мініінвазивні втручання.

Як зазначив керівник виконавчої гілки влади в області Олександр Савченко, що основною метою поїздки на Ратнівщину – є участь у Раді регіонального розвитку, які започаткував Президент України Петро Порошенко. Відвідуючи лікарню, є можливість побачити реальний стан речей та визначити пріоритеті напрямки розвитку медицини та території зокрема.

Керівники краю
Керівники краю

Лікарі
Лікарі

Огляд діагностичного обладнання
Огляд діагностичного обладнання

Коментарі
22 Грудня 2018, 16:42
приємно, що лікарі зможуть надавати якісні послуги. Дякуєм народному депутату, голові ОДА та депутатам обласної ради за підтримку.
22 Грудня 2018, 17:37
Ой які всі щедрі перед виборами, використовуючи гроші народу (платників податків)<br/> знову піднімають свої рейтинги щоб їх від корита невідігнали
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром