На Волині презентували правничу енциклопедію «WikiLegalAid». ФОТО

18 Грудня 2018, 09:20
На Волині презентували правничу енциклопедію 904
На Волині презентували правничу енциклопедію

Кожна людина, маючи лише доступ до Інтернету, може отримати правову консультацію через довідково-інформаційну платформу WikiLegalAid. Інформаційний ресурс WikiLegalAid за адресою wiki.legalaid.gov.ua презентували13 грудня 2018 року в Україні загалом та на Волині зокрема.

У довідково-інформаційній платформі правових консультацій «WikiLegalAid» міститься більше 1400 консультацій з найактуальніших питань, з якими звертаються клієнти за правовою допомогою.

«Тут можна побачити не лише посилання на нормативні акти, а й зразки процесуальних документів та посилання на судові рішення», – акцентувала увагу присутніх під час презентації директор Регіонального центу з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Наталія Смолярчук.

«У базі правових консультацій інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. Цією базою можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, та і пересічні громадяни. Консультації сформовані у доступній та зрозумілій формі», – наголосила на особливостях довідково-інформаційної платформи начальник Маневицького бюро правової допомоги Наталія Зоря.

Своєю чергою фахівці системи БПД зауважили, що доступ до всіх правових консультацій бази є безкоштовним. Головна сторінка WikiLegalAid оновлена, стала більш зручною для користувачів. Для отримання інформації треба ввести у вікні пошуку на головній сторінці слово або його корінь. На екраніз’явиться перелік консультацій, щомістяться в базі.

Знайти необхідну інформацію можна також через структуру категорійWikiLegalAid за галузями права.

На презентації WikiLegalAid були присутні партнери Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області – представники Головного територіального управління юстиції у Волинській області, Національної поліції України, студенти-правники, а також громадськість краю.

Волинянам презентують правничу енциклопедію
Волинянам презентують правничу енциклопедію

Учасники презентації
Учасники презентації


Учасники презентації
Учасники презентації

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: [email protected].

Ковельський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. С. Бандери, 5, тел.: (03352) 3-30-63.

Ратнівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Ратне, вул. Каштанова, 24. Тел.: (03366) 2-15-76.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зіс таціонарних та мобільних телефонів по всій території України).

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024