Ратне: відбулося засідання колегії райдержадміністрації

14 Грудня 2018, 15:00
Ратнівська РДА 1955
Ратнівська РДА

Голова Ратнівської районної державної адміністрації Андрій Харлампович провів засідання колегії райдержадміністрації.

На колегію запросили керівників структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації, керівників територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, сільських та селищних голови, окремих керівників підприємств, установ та організацій району, редактора газети «Ратнівщина». Про це повідомляють у відділі внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Про виконання делегованих повноважень виконкомом Самарівської сільської ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» поінформував Микола Маргес, сільський голова Самарівської сільської ради.

Про стан і заходи щодо поліпшення боротьби зі злочинністю, дотримання норм Конституції, забезпечення захисту прав і свобод громадян на території району доповів начальник сектору моніторингу Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Микола Михайлевський. З доповненнями із цього питання виступив начальник відділу прикордонної служби Тур Юрій Носань.

Про хід реалізації Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» слухали завідувача сектору містобудування та архітектури райдержадміністрації Івана Шнита.

Начальник Ратнівського районного сектору Управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Волинській області Олександр Мицюк проінформував присутніх про стан функціонування в районі місцевих пожежних команд.

Про виконання антикорупційного законодавства, а також реалізації заходів щодо запобігання корупційним проявам та реагування на них, стану роботи зі скаргами та повідомленнями громадян у цій сфері слухали завідувача юридичного сектору апарату райдержадміністрації Наталію Колєснік.

Про реалізацію державної політики з питань управління персоналом в районній державній адміністрації проінформувала керівник апарату райдержадміністрації Світлана Юзепчук.

Члени колегії та учасники наради обговорили також питання організації роботи в районі щодо соціального захисту дітей.

По усіх розглянутих питаннях члени колегії райдержадміністрації прийняли відповідні рішення.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром