Самарівська ОТГ: соціальні працівники перевірили шестеро сімей

10 Грудня 2018, 12:43
Соціальні працівники перевірили шестеро сімей Самарівської ОТГ 1472
Соціальні працівники перевірили шестеро сімей Самарівської ОТГ

Працівники Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно із спеціалістами служби у справах дітей Ратнівської РДА відвідали та перевірили сім'ї Самарівської громади.

У четвер, 6 грудня, із залученням представників місцевого самоврядування, фахівці Центру завітали у дві, що опинилися в складних життєвих обставинах тдо чотирьох потенційно проблемних сімей, які проживають в с. Залухів, с. Почапи, с. Воля Щитинська. Про це інформує РРЦССДМ.

Із батьками провели роз`яснювальну роботу стосовно створення належних умов для проживання дітей, надано консультації з питань формування усвідомленого батьківства.

З метою запобігання дискримінації та насильству в школі на базі НВК «ЗОШ I – III ступеня – дитячий садок» с.Залухів організували тематичний урок «Стоп шкільний терор».

Психолог Центру ознайомила учнів середніх класів з поняттям булінгу, його видами та проявами. Школярі на прикладі конкретних ситуацій визначали види булінгу та спільно виробляли правила уникнення булінгу в дитячому колективі.

Читайте також: 

У Ратнівській лікарні провели новорічний майстер-клас для дітей

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром