Завдяки центру зайнятості безробітний ратнівчанин влаштувався на роботу

08 Грудня 2018, 18:30
Микола Лук’янюк 2472
Микола Лук’янюк

За допомогою фахівців районної служби зайнятості, колишній безробітний ратнівчанин отримав роботу.

Про це пише у Facebook Ратнівська районна філія центру зайнятості.

У травні 2018 року з метою пошуку роботи до Ратнівської районної філії ВОЦЗ Микола Лук’янюк. Звільнившись з Ратнівської районної центральної лікарні, де працював машиністом (кочегаром) котельної, чоловік був налаштований шукати роботу тракториста, оскільки мав досвід роботи 14 років за даною професією. У період перебування на обліку брав участь в різних профорієнтаційних заходах, пов’язаних з працевлаштуванням.

Особистий консультант запропонувала пройти профілювання, щоб визначити мотивацію та потенціал безробітної особи до працевлаштування і за результатами якоговизначено профільну групу №3.

Завдяки психодіагностичному тестуванню, Миколі допомогли визначили перелік професій, за якими можливе навчання, як в навчальних закладах області, так і в ЦПТО ДСЗ.

Враховуючи кваліфікацію та особисті риси Миколи Лук’янюка під час надання індивідуальної консультації, фахівчиня запропонувала пройти підвищення кваліфікації за професією машиніст (кочегар) котельної з наступним працевлаштуванням в комунальний заклад дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-садок №2», на що безробітний погодився.

Із дирекцією садочка була попередня домовленість про працевлаштування після проходження підвищення кваліфікації, як результат – в жовтні 2018 року Миколу Кириловича працевлаштували на опалювальний період машиністом (кочегаром) котельної.

Читайте також: 

Завдяки центру зайнятості жителька Ратнівщини стала успішною підприємицею

Як центр зайнятості допоміг ратнівчанину влаштуватися на роботу


Микола Кирилович під час роботи
Микола Кирилович під час роботи

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024