Збір коштів призупинено: лікування маленького ратнівчанина оплатить держава

05 Грудня 2018, 09:50
Максим Лук'янюк 2521
Максим Лук'янюк

На Ратнівщині призупинили збір коштів на лікування Максима Лук’янюка, маленького хлопчика який бореться з важкою хворобою.

Надвечір понеділка, 3 грудня, рідні Максимка отримали документ, в якому МОЗ України зобов'язується оплатити решту суми для лікування Про це пишуть у спільноті «Лікування Лук'янюка Максима» у Facebook.

«Було нещодавно перерозподілено 36,5 млн.грн на державну програму "лікування за кордоном". Ми вірили, що з настанням нового бюджетного року вирішиться наша оплата лікування, але не сподівалися, що проблема оплати вирішиться ще до нового року, що ДОДАТКОВО розподілених коштів вистачить і для нашого хлопчика ще в цьому році. Це означає, що ми швидше зможемо поїхати на лікування! Нас запевнили (по телефону) в міністерстві, що кошти наша клініка отримає за три тижні», – йдеться у дописі.

Батьки Максимка дякують народним депутатам, які переймаються долею важкохворих українців, громадській організації «Народний рух за трансплантацію», яка не один рік виборює кошти на закордонне лікування, та усім небайдужим за допомогу у зборі коштів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром